+46 (0)40 692 53 42

info@tpsenior.se

Senaste angående Covid pandemin

Kära TP Senior vänner,

TP Senior kan med glädje meddela att i Portugal och Spanien beskrivs läget som mycket stabilt. Smittkurvorna har gått rejält ner så läget betraktas att vara under full kontroll och allt i samhället fungerar utmärkt. Allt är öppet och tillgängligheten till restauranger, butiker, supermarkets, stränder och andra aktiviteter har normaliserats.

Restriktionerna med munskydd inomhus är inte längre obligatoriskt. Vaccinpass uppvisas vid förfrågan och respekteras och efterlevs av alla. Social distans fungerar utmärkt och med den mycket höga vaccinationsgraden så känns det nu mycket stabilt.

Särskilt viktigt att framhäva är ju att enligt alla läkare klarar sig fullvaccinerade extra bra vid en eventuell smitta.

Vi kan nu konstatera att Portugal och Spanien verkligen gjort ett strålande arbete med information och restriktioner som åstadkommit en imponerande hög vaccineringsnivå.

För närvarande mottager vi många förfrågningar för hösten 2022 och våren 2023 och vi ser fram emot en trevlig Långtidssemester tillsammans med våra Gäster.

Få våra nyheter & erbjudanden direkt till din mail !