+46 (0)40 692 53 42

info@tpsenior.se

Långtidsresor till Algarve, Portugal

Västra Algarve

langsemester, langtidssemester, seniorresor, pensionärsresor, singelresor

Presa da Moura VillageNYHET! 

Vårt lyxiga och trivsamma “ Presa de Moura Village”  i härliga Carvoeiro-området! Presa de Moura Village är en mycket trevlig samlingsplats för skandinaviska långtidsresenärer under vinterperioden med närhet till härliga fiskebyn Carvoeiro med sin gemytliga atmosfär.

Läs mer »

Salema Beach Resort

Salema Beach Resort är vårt västligaste boende på Algarve kusten och har en underbar utsikt ut mot Atlanten. Området är mycket vackert med höga klippformationer längs kustlinjen och lättillgängliga sandstränder.

Läs mer »

Östra Algarve

Olhao MarinaNYHET! 

Olhão – gemytligt, trevligt och ’off the beaten track’! Vårt boende ligger idealiskt nära den trevliga marinan och med närhet till de gamla stadsdelarna och folklivet. På Olhão Marina har vi lägenheter med 2 sovrum och 2 badrum, helt nyrenoverade och fullt utrustade för longstay med komplett kök, bra wifi och internationella TV-kanaler.

Läs mer »
langsemester, langtidssemester, seniorresor, pensionärsresor, singelresor, longstay, långtidssemester

Cabanas Beach

Våra boenden närmast strandpromenaden i Cabanas! Våra populära boenden Cabanas Beach & Cabanas Garden ligger bara ett stenkast från Cabanas fina strandpromenad med alla dess trevliga restauranger, barer och caféer. De senaste åren har en omfattande uppgradering av lägenheterna gjorts på dessa boenden vilka nu är färdigställda och nu är mycket trevliga och fullt utrustade för en lyckad långtidsvistelse.

Läs mer »

Santa Luzia Resort

Den oslipade diamanten i Östra Algarve! Santa Luzia är en bedårande liten fiskeby mindre än 10 minuter väster om Tavira, som har ryktet om sig att tillreda och servera världens godaste bläckfisk. Promenera längs kajkanten och strandpromenaden, njut av den lugna atmosfären, se – eller varför inte delta i – gubbarnas boulematcher i den lilla parken.

Läs mer »

Quinta do Morgado

Quinta do Morgado har två poolområden samt en trevlig restaurang vid namn Nora Velha (där vi har 10% rabatt för våra gäster).Det finns även ett mycket trevligt kaffé med uteterrass som kallas “ Burken “ . Receptionen har nattbetjäning och området har 24 timmars bevakning. 

Läs mer »

Få våra nyheter & erbjudanden direkt till din mail !