+46 (0)40 692 53 42

info@tpsenior.se

Ona Club Bena Vista

VÅRA PRISER:

Våra priser är per person och är baserade på att två personer delar boende.
För singelresenärer erbjuds pris på ett antal av våra boenden och lägenheten har ett sovrum.

Helförsäkrad hyrbil är inkluderat i priset över hela vistelsen.

1 sovrum
2 sovrum
Singelresenär
14 dagar
940€ p.p
21 dagar
1.200€ p.p
30 dagar
1.450€ p.p
2 mån
2.710€ p.p
3 mån
1 Okt - 15 Maj

BOENDET:

Centralt beläget på den härliga kuststräckan i södra Spanien nära staden Estepona ligger vårt trevliga och prisvärda boende Ona Club Bena Vista.
Här bor man med nära till allt – i kvarteren runt boendet finns många caféer, barer och restauranger med ett brett utbud av allt från enkla tapas till gastronomiska höjdpunkter. Parkering har man lätt tillgängligt utanför sitt boende.

I lägenheterna med endast ett sovrum finns ej diskmaskin eller tvättmaskin. Finns kylskåp med frysfack. För Longstay besök rekommenderas lägenhet med två sovrum som har ovanstående detaljer i lägenheten.

Ona Club Bena Vista ligger mycket bra till för egna utflykter till Estepona, Gibraltar, Marbella och Malaga. Kilometerlånga och välskötta stränder och Esteponas strandpromenad är ett trevligt utflyktsmål. Underbart för promenader och avkoppling, och varför inte ett vederkvickande dopp i havet före och/eller efter dagens utflykt.
Estepona är en äkta och livlig liten stad som lever året runt. Lokalbefolkning och turister trivs här tillsammans på ett gemytligt sätt, undan från det hektiska turisttrycket såsom i Marbella, Puerto Banús och Torremolinos.

Estepona området är en pärla med en genuin andalusisk charm och ett bubblande gatuliv året runt. På denna del av kusten hittar man en rad pittoreska byar och städer och den nyfikne resenären kan hitta flera alternativ för t.ex. bergsvandring eller en tur på hästryggen. Här bjuds en vistelse fylld av genuint folkliv, bra mat, strandliv och ett enastående bergslandskap.

Från flygplatsen i Málaga tar det ca 50 minuter med bil till boendet. Fortsätter man söderut kommer man till Gibraltar med sin speciella historia och emblematiska klippor vilket inte bör missas.
Vid ankomst erhåller ni alla informationer av våra platsansvariga.

Välkommen!

AKTIVITETER & UTFLYKTER:

Vi rekommenderar olika utflykter som stadsvandringar, vingårdsbesök, vandring i bergsområden där lunch kan intagas. Besök på de välkända stränderna i närheten.

VÅR SERVICE PÅ PLATS:

Våra platsansvariga ansvarar för service till våra gäster vilket inkluderar i första hand välkomstmöte samt information om området. Vår lokala representant har direkt personliga kontakter med lokala sjukvårdstjänster i området om något inträffar.

VÅRA PRISER:

Våra priser är per person och är baserade på att två personer delar boende.
För singelresenärer erbjuds singelpris på ett antal av våra lägenheter vilka har ett sovrum och ett badrum.

Helförsäkrad hyrbil är inkluderat i priset över hela vistelsen.

Observera att i högtidsmånaderna April & Maj tillkommer 10€ / dygn.
Typ av lägenhet:
14 dagar:
21 dagar:
30 dagar:
2 månader:
3 månader:
2 sovrum, 2 badrum
940€ p.p
1.200€ p.p
1.450€ p.p
2.710€ p.p
Singelresenär
1 Okt - 15 Maj

Lägenhetsfakta

Internet:
Ja
TV-kanaler:
Ja
Städning:
Ja, var 14e dag.
Parkering:
Ja
Hiss:
Nej
Tvättmaskin:
Ja
Diskmaskin:
Ja
Ugn:
Ja
Kylskåp & Frys:
Ja
Restauranger:
Flera inom kort avstånd
Avstånd centrum:
500m
Pool & Spa:
Utomhuspool

Anmälan till vårt nyhetsbrev!​

Ni erhåller även erbjudanden och informationer när nya resmål tillkommer. Vi har även löpande tävlingar där ni kan vinna resor och andra priser.

Få våra nyheter & erbjudanden direkt till din mail !