+46 (0)40 692 53 42

info@tpsenior.se

Vale da Lapa

VÅRA PRISER:

Våra priser är per person och är baserade på att två personer delar boende.
För singelresenärer erbjuds pris på ett antal av våra boenden och lägenheten har ett sovrum.

Helförsäkrad hyrbil är inkluderat i priset över hela vistelsen.

1 sovrum
2 sovrum
Singelresenär
14 dagar
700€ p.p
790€ p.p
1.090€
21 dagar
915€ p.p
990€ p.p
1.425€
30 dagar
1.135€ p.p
1.215€ p.p
1.830€
2 mån
2.045€ p.p
2.200€ p.p
3.660€
3 mån
3.040€ p.p
3.270€ p.p
5.490€
Tidsperiod: 15 Sept - 30 April

BOENDET:

Vårt lyxiga och trivsamma “ Village” i härliga Carvoeiro-området!

Vale da Lapa i Carvoeiro-området är en trevlig samlingsplats för Skandinaviska resenärer under vinterperioden med närhet till härliga fiskebyn Carvoeiro med sin gemytliga atmosfär. Koppla av här med nya och gamla vänner med mingel och middagar.
Carvoeiro är en pittoresk och traditionell portugisisk semesterort, som ligger på en fantastisk kuststräcka av gyllene stränder och inramad av den dramatiska naturen. Staden ligger mycket vackert uppe på klipporna ned mot Atlanten och är ett fantastiskt resmål för besökare som önskar en lugn och avslappnad semester i en karaktäristisk och charmig miljö. Den lugna atmosfären omfamnar med sina många trevliga små restauranger, caféer och barer där det bjuds nyfångad fisk, goda kötträtter samt närodlade grönsaker och frukt.

Spännande utflyktsmål finns det i princip obegränsat av. Bara några hundra meter öster om stadens centrum och strand ligger Algar Seco, en imponerande grottbildning orsakad av Atlantens korrosion genom årtusendena. Ytterligare några kilometer västerut får den grottintresserade sitt lystmäte vid Praia de Benagil vilka man kan besöka med båttur från den lilla byn Benagil. Dessa grottbildningar räknas som en av Europas främsta. Västerut är ett besök till pittoreska Ferragudo att rekommendera, och vill man ha en dos av ’storstadens puls’ rekommenderas ett besök till närliggande staden Portimão med sitt breda restaurang- och kulturutbud.

Vale da Lapa är ett 4-stjärnigt boende där ni bor i townhouse i två etage med uteplats, balkong, 2 sovrum, stort ljust vardagsrum och fullt utrustat kök för longstayvistelse. I köket finns spis, ugn, kylskåp, mikrovågsugn, kaffebryggare, brödrost, diskmaskin och tvättmaskin. Handdukar och sängkläder tillhandahålls och byts var tionde dag. Området har 24 timmars bevakning.

Vale da Lapa ligger på en höjd ovanför Carvoeiro med utsikt mot havet och prunkande grönområden. Samtliga townhouselägenheter är luftkonditionerade och en trevlig uteplats med bord och stolar i anslutning till vardagsrummet. Här finns en lummig utomhuspool med solstolar samt en uppvärmd inomhuspool allt omgivit av grönområden och blommor . Från boendet är det ca 4 km ned till Carvoeiros karakteristsika och vackra sandstrand och den lilla stadens mysiga centrum som är fullt med restauranger, caféer och små butiker.

AKTIVITETER & UTFLYKTER:

Vi arrangerar månadsvis olika utflykter som besök I Carvoeiro och Portimao, vingårdsbesök, vandring i bergsområden etc. Under perioden oktober till maj arrangerar vi varje månad en speciell rundtur till Algarves västligaste udde och besöker Henrik Sjöfararens nautiska skola och museum. Dagsturen fortsätter upp efter den vilda kusten “Vincentina” med besök i mindre ostörda fiskesamhällen där lunch intages. Även besök till Monchique och andra sevärda platser utefter Algarvekusten. ​ Ingår även i programmet gemensamma middagar med lokal musik och social samkväm.

Se våra övriga utflykter i Algarve:
Utflykter Algarve

VÅR SERVICE PÅ PLATS:

Våra platsansvariga ansvarar för service till våra gäster vilket inkluderar i första hand välkomstmöte samt information om området, arrangerar även våra aktiviteter och utflyktsprogram. Vår lokala representant har direkt personliga kontakter med lokala sjukvårdstjänster i området om något inträffar.

VÅRA PRISER:

Våra priser är per person och är baserade på att två personer delar boende.
För singelresenärer erbjuds singelpris på ett antal av våra lägenheter vilka har ett sovrum och ett badrum.

Helförsäkrad hyrbil är inkluderat i priset över hela vistelsen.

Typ av lägenhet:
14 dagar:
21 dagar:
30 dagar:
2 månader:
3 månader:
1 sovrum, 1 badrum
700€ p.p
915€ p.p
1.135€ p.p
2.045€ p.p
3.040€ p.p
2 sovrum, 2 badrum
790€ p.p
990€ p.p
1.215€ p.p
2.200€ p.p
3.270€ p.p
Singelresenär
Singelpris tillkommer
1.090€
1.425€
1.830€
3.660€
5.490€
Tidsperiod: 15 Sept - 30 April

Lägenhetsfakta

Internet:
Ja, trådlöst i lägenheten
TV-kanaler:
Ja, internationella TV-kanaler
Städning:
Ja, var 14:e dag inkl byten av sängkläder och linnen
Parkering:
Utanför byggnaden
Hiss:
Nej
Tvättmaskin:
Ja
Diskmaskin:
Ja
Ugn:
Ja
Kylskåp & Frys:
Ja
Restauranger:
Ja, finns på hotellet
Avstånd centrum:
2km
Pool & Spa:
Ja, gym, bastu & inomhuspool

Anmälan till vårt nyhetsbrev!​

Ni erhåller även erbjudanden och informationer när nya resmål tillkommer. Vi har även löpande tävlingar där ni kan vinna resor och andra priser.

Få våra nyheter & erbjudanden direkt till din mail !