+46 (0)40 692 53 42

info@tpsenior.se

Kära TP Senior vänner,

Dagarna rullar på väldigt snabbt med utflykter till trevliga omgivningar i bra väder vilket har varit utmärkande för 2023.

Under denna säsong 2023 har vi haft många gäster både i Portugal & Spanien där gästerna framför allt uppskattat att göra utflykter på egen hand. Samtliga gäster har utryckt sin belåtenhet med att ha tillgång till en egen hyrbil som ingår i priset under besöket.

Vi haft två gemensamma utflykter med buss till Sevilla vilket alltid är lika uppskattat. Ett antal gäster har även passat på att spela några rundor golf under besöket.

Ett antal gäster har meddelat att dom lagt sin svenska bostad på sparlåga under några vintermånader med anledning av de höga elpriserna och andra kostnader vilket betytt att deras besök söderut blivit betydligt billigare än beräknat.

Inför säsongen 2024 har TP Senior har gjort ett avtal med föreningen Estepona Nordica som har ett mycket gediget veckoprogram för sina medlemmar med ett stort utbud av utflykter, samkväm, mingel och middagar. TP Seniors gäster betraktas som medlemmar och kan deltaga i alla tillställningar enbart med att betala kostnaden för tillställningen.          TP Senior har betalat medlemsavgiften för våra gäster.

För närvarande mottager vi många förfrågningar för 2024 och ser fram emot att kunna erbjuda våra gäster en trevlig Långtidssemester under vintermånaderna.

Få våra nyheter & erbjudanden direkt till din mail !